Joie de Vivre! wijn-proef-concert.

Joie de vivre!
wijn-proef-concert

Met een glas wijn aan de lippen dompelen hoornist – vinoloog Jan Harshagen en accordeonist Marieke Hopman je een uur lang onder in een melange van prachtige muziek met een bouquet van droge anekdotes en sprankelende weetjes. In een intieme setting, kleine concertzaal of op jouw feest komt een interessante Grand Cru aan componisten langs zoals Strauss, Bizet, Saint-Saëns en Mozart maar ook spetterende filmmuziek. Alles gebotteld in een Magnum Opus! Een perfect uitgebalanceerd muziekprogramma in een wel heel soepele bezetting van hoorn en accordeon. Je wordt dronken van de liefde en overspoeld door rijpe druiven zo puur als zuivere muzieknoten!


Boekingen:
jan.harshagen@hotmail.com  0031-6 12854599

Hoe werkt het?

Joie de vivre is een concert vervlochten met een kleine wijnproeverij. We spelen muziek uit de landen waar de wijn vandaan komt die jullie proeven. We vertellen verhalen over ons leven als musicus, over de muziek die we spelen en over onze instrumenten. Maar natuurlijk vertelt Jan als vinoloog ook over de wijn die jullie proeven.
Jullie kunnen uit verschillende opties kiezen:

Wijn – proef- concert privé menu: heb je iets te vieren en wil je iets speciaals? Dat kan! We komen graag spelen voor een select gezelschap, vanaf 5 personen. Wij verzorgen de wijn en de bijpassende hapjes. Een super feestje helemaal speciaal voor jou.

Wijn – proef – concert menu 2: dit menu is voor een iets grotere intieme setting van maximaal 35 bezoekers. Wij verzorgen dan alles zelf. Dat wil zeggen: we nemen zelf de glazen en de wijn mee en hebben een kleine hulp nodig bij het inschenken en uitdelen.

Wijn – proef – concert menu 2: dit menu is voor een wat grotere bezetting van maximaal 75 bezoekers. Wij zorgen voor de wijn. Jullie zorgen voor de glazen en twee vrijwilligers die kunnen assisteren met het rondbrengen van de wijn.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06-12854599